DIN BEDØMMELSE

Italiensk kartoffelsalat

  • 20 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Italiensk

Ingredienser

Tilberedning

1. Vask kartoflerne og kog dem, til de er møre.

2. Hæld vandet fra og lad dem køle af i køleskabet i 2 timer.

3. Dræn de soltørrede tomater og hvidløgene for olie.

4. Halver de afkølede kartofler og bland dem sammen med pesto, soltørrede tomater, hvidløg, parmesan, rødløg, kapers, hakkede valnødder og halverede cherrytomater.

Kartoffelsalaten egner sig godt som tilbehør til de fleste kødretter. Prøv fx at servere den sammen med grillede svinekoteletter.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!