DIN BEDØMMELSE

Vegansk risotto

  • 40 minutter
  • 2 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Hak skatteløg og hvidløg fint.

2. Sauter løg og hvidløg i en gryde med lidt olivenolie ved lav varme i 10 minutter.

3. Tilføj efterfølgende condimento bianco, sukker og sennep. Rør rundt.

4. Tilføj risottorisene og brænd dem af, før der kommes hvidvin i. Rør rundt.

5. Blend spinat og vand i en blender.

6. Hæld ca. 1 dl af spinatvandet i gryden og rør rundt, indtil risene har absorberet væden.

7. Tilføj lidt mere væde og fortsæt, indtil der ikke er mere spinatvand tilbage.

8. Herefter tilføjes bouillonterningen.

9. Når alt væden er brugt og risottoen er ved at have en god, cremet konsistens, tilføjes ærter og smør, og der røres rundt.

10. Fordel risottoen i to skåle og drys med græskarkerner, friske mynteblade og plantebaseret parmesanost.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!