DIN BEDØMMELSE

Pestobagt laks

  • 50 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 2 glas Svansø grøn pesto
  • 1 spsk. økologisk speltrasp
  • 4 benfri laksefileter (600-700g)
  • 50 g Svansø Økologiske pinjekerner
  • 2 spsk. Svansø Økologisk olivenolie
  • 4 spsk. høvlet, økologisk parmesan
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 fed presset, økologisk hvidløg
  • 4 store økologiske tomater
  • 400 g Svansø Økologisk spaghetti
  • Økologisk basilikum

Tilberedning

1. Rør det ene glas pesto sammen med speltraspen.

2. Placer de 4 laksefileter med skindsiden nedad i et ovnfast fad og fordel pestoblandingen ovenpå.

3. Drys dem med lidt ekstra speltrasp.

4. Hak pinjekernerne fint og bland dem i en skål med olivenolie, parmesan, havsalt og presset hvidløg.

5. Skær tomaterne midt over, og fordel pinjeblandingen oven på de 8 halve tomater.

6. Sæt tomaterne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen sammen med laksen i ca. 20 minutter ved 200°C.

7. Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

8. Lad vandet dryppe fra i en sigte og rør spaghettien sammen med det andet glas pesto.

8. Anret på tallerkner og pynt med frisk basilikum.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!