DIN BEDØMMELSE

Grillet majskolber vendt i aioli toppet med sprød serranoskinke

  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

  1. Tænd op for grillen og ovnen på 225°c
  2. Fordel serranoskinken på et bagepapir
  3. Bag dem 5-6 min til de er sprøde
  4. Lad skiverne køle af
  5. Knus eller hak dem i mindre stykker
  6. Fold bladene tilbage på majskolberne og fjern kun ”hårene”
  7. Kom herefter majskolberne med blade i koldt vand omkring 10 minutter
  8. Tag dem op og ryst dem let for vand
  9. Fordel et par dråber olivenolie og salt direkte på majsene og kør bladende op om igen.
  10. Grill majskolberne i 12-15 minutter (dej dem jævnligt)
  11. Tag dem af grillen og lad dem hvile i 5 min
  12. Find rosapeber og en sigte frem
  13. Fold bladene tilbage på majskolberne eller fjern dem helt
  14. Smør kolberne godt ind i aioli
  15. Drys til sidst med den sprøde serrano og de rosa peberskaller enten gennem sigten eller ved at rulle dem i hånden. (undgå gerne at få kerne med)

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!