DIN BEDØMMELSE

Salat med grillede grøntsager og hvidløgsdressing

  • 25 min.
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Salat

Ingredienser

Tilberedning

1. Skær squash og aubergine i skiver, og del hvert forårsløg i 3 stykker.

2. Pensl squash, aubergine, forårsløg, snackpeber og cherrytomat med olivenolie, og steg grøntsagerne på grill eller på en grillpande.

3. Drys med salt og peber, og lad grøntsagerne afkøle lidt. Skær snackpeber i mindre stykker, og bland alle de grillede grøntsager med salat, og drys med mandelflager.

4. Pynt salaten med frisk basilikum og hvidløgsdressing.

Tip: Gør salaten endnu mere mættende og fyldig ved at tilsætte kogt perlebyg eller spelt samt stegt kylling eller kalkun.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!