DIN BEDØMMELSE

Rødkålssalat med tørret tranebær, blodgrape og hasselnødder

  • 15 minutter
  • 1 portion
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 400 g rødkål
  • 50 g tørret tranebær
  • 1 blodgrape
  • 70 g Svansø Hasselnødder
  • 1-2 spsk. grofthakket persille
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 1 tsk. Svansø Balsamico
  • 1 spsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt

Tilberedning

1. Snit rødkål fint og bland med tørrede tranebær.

2. Skær blodgrape i små stykker og vend dem i salaten.

3. Hak hasselnødderne groft og bland dem i salaten sammen med persille.

4. Bland akaciehonning med Balsamico, olie og salt og hæld marinaden over salaten lige inden servering.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!