SKØNNE SMAGE TIL ET GRØNNERE LIV
VI HAR GJORT DET NEMT AT GIVE SMAG TIL ALT DET GODE
Selvom smagen er vigtigere end noget andet, så er det heller ikke helt tosset, hvis dressingen også er økologisk og meget gerne plantebaseret. Det synes vi hos Svansø.
Med et par Svansø plantebaserede og økologiske dressinger er du godt på vej. De 4 dressinger kan hver især være med til at bringe dig et skridt nærmere en lidt grønnere livsstil og sætte ekstra smag på dine retter.
Vi kalder det bare det perfekte match.
- 4 NYE DRESSINGER
- ØKOLOGISKE & PLANTEBASEREDE
- GIVER EKSTRA SMAG I DINE RETTER
CREMET FRISK DRESSING
LET SMAG AF NORDEN. CREMET OG FIN. PLANTEBASERET. NOTER AF PURLØG OG HVIDLØG.
Cremet Frisk Dressing er perfekt til enhver anledning. Server den til hverdagsretten med lune frikadeller, plantedeller eller falafler, eller som en kold sauce til dine ovnbagte græskar med blancheret spinat. Prøv den også sammen med frisk pasta, ristede svampe og masser af parmesan.
THOUSAND ISLAND DRESSING
EN MILD OG FIN RØD SMAG. NOTER AF PAPRIKA OG GURKEMEJE. TOMAT RUNDER SMAGEN. MED BID AF SYLTET AGURK.
Thousand Island Dressing er en fantastisk smagsgiver. Prøv den som dip til Fish and Chips og oplev, hvordan det kan opgradere din ret. Du kan også bruge den som kold sauce, hvis du skal diske op med lidt lækkert, og så passer den fremragende i eksempelvis en sandwich med krabbekød, hummerkød eller rejer.
TOMAT/PAPRIKA DRESSING
ITALIEN MØDER DANMARK. VARME NOTER AF PAPRIKA, CAYENNEPEBER OG SOLMODNE TOMATER. FIN UMAMISMAG FRA TOMATER OG BALSAMICO.
Brug Tomat/Paprika Dressing som dip næste gang du serverer pølsehorn som fx forret eller picnic, eller lad den akkompagnere dine fyldte grøntsager, som for alvor har fået en renaissance med den grønne bølge. Dressingen fungerer også fantastisk som sauce til dine bagte rodfrugter.
HVIDLØGSDRESSING
AFSTEMT SMAG AF HVIDLØG. CREMET OG LÆKKER. PLANTEBASERET. NOTER AF GRØNNE URTER.
Vores Hvidløgsdressing kan bruges til et væld af retter. Prøv den på din salatpizza eller i pitabrødet, eller lad den fungere som en ny smagsoplevelse i din burger sammen med bl.a. avocado, bacon og syltet peberfrugt. Du kan også vende dine kogte kartofler i Hvidløgsdressing sammen med evt. hakket purløg og pesto og servere dem til kød, fisk eller fjerkræ.