RED SMAGEN MED VORES TRE NYHEDER

Hos Svansø elsker vi velkendte smage med et twist. Vi kan nu løfte sløret for vores tre nye mayonnaiser, alle med et skønt smagfuldt twist.

Vi har udviklet tre nye mayonnaiser, som alle kræser om den gode smagsoplevelse. Hvis du er til enten trøffel-, chipotle-, salat mayonnaise eller måske alle tre, så må du prøve de lækre smage. Mayonnaiserne er alle danskproduceret og har en lækker cremet konsistens.

CREMET CHIPOTLE MAYONNAISE

Cremet Chipotle Mayonnaise er en lækker og krydret mayonnaise, der kan give enhver ret et ekstra pift. Den fyldige og glatte konsistens kombinerer det bedste fra det mexicanske og det amerikanske køkken. Cremet Chipotle Mayonnaise er en alsidig mayo, der kan bruges til mange forskellige typer af mad, både varm og kold.

Smagfuld Trøffel mayonnaise

Trøffel Mayonnaise er ikke bare en almindelig mayonnaise. Det er en gourmetoplevelse, der vil forkæle dine smagsløg med sin rige og aromatiske smag af trøffel. Trøffel er en sjælden og kostbar svamp, der vokser under jorden og har en intens og unik duft.

DEN KLASSISKE SALAT MAYONNAISE

Klassiske Salat Mayonnaise er en mayo, der har været elsket af mange generationer. Mayonnaisen har en cremet og blød konsistens med en neutral og alsidig smag, der kan tilpasses til enhver smag og ret. en mayo, der med sin tidløse og klassiske charme, aldrig går af mode.

KØB PRODUKTERNE HER

Du finder vores mayonnaise nyheder i følgende supermarkeder: