DIN BEDØMMELSE

Quinoagrød med karamelliseret fersken og lavendel

  • 20 minutter
  • 2 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 1 dl Svansø Quinoa
  • 2 dl Svansø Havregryn, finvalsede
  • 2 knsp. salt
  • 2 ferskner
  • 2 tsk. kokosolie
  • 2 spsk. hyldeblomstsirup eller anden sirup
  • 4 tsk. spiselig, tørret lavendel
  • 2 spsk. Svansø Mandler
  • 1-2 dl plantebaseret yoghurt

Tilberedning

1. Skyl quinoaen og kom den i en gryde med 2 dl vand.

2. Lad det koge op og skru da ned for varmen. Lad det småkoge i 10 minutter.

3. Skær ferskenerne ud i tynde både på 3-4 mm.

4. Varm en pande med kokosolie. Kom ferskenskiverne på og svits dem af i 10 sekunder, før du tilføjer siruppen.

5. Skru ned for varmen og lad det simre i 1 minut, før du vender skiverne og giver dem 30 sekunder på den anden side.

6. Kom skiverne over på en tallerken, så de ikke suger yderligere fedtstof på panden.

7. Tilføj nu havregrynene og saltet til grøden og rør rundt. Lad det simre i 5-6 minutter, indtil det har en god konsistens.

8. Kom grøden over i skåle og læg ferskenerne ovenpå.

9. Hak mandlerne og kom dem ligeledes på sammen med yoghurten og lavendel.

Spis grøden mens den er varm.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!