DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- DEJ:
- 140 g hvedemel
-
50 g Svansø økologisk 5-kornsblanding
-
50 g Sun Island mandelmel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. havsalt
- 1 spsk. tørret oregano
- ½ tsk. friskkværnet peber
- 115 g smør
- 30 g parmesan
- 1 æg
- 1,5 dl Danica Cusine 30%
- DRYS:
- 20 g parmesanost
- 40 g Sun Island hasselnøddeflager
Tilberedning
Dej
Bland hvedemel, 5-kornsblanding, mandelmel, bagepulver, havsalt, oregano og peber sammen.
Skær smørret i små tern og ælt det ind i blandingen, brug en gaffel og fingrene.
Riv parmesan let groft og vend i, dejen skal være let klisteret.
Rør æg og Danica Cuisine 30% sammen (gem lidt til at pensle sconesene med) og ælt i dejen. Drys et bord med mel og ælt dejen til den er glat, den må ikke være for tør.
Rul dejen ud, så den er 3 cm tyk. Med en udstikker på 6 cm i diameteren (og 3 cm i højden) stikkes cirkler ud i dejen.
Stil dem på en bageplade med bagepapir, pensl dem med resten af æggeblandingen.
Drys med hasselnøddeflager og parmesanost.
Bag i en 180° C varm ovn i 15-20 minutter til de er flotte gyldne. Afkøl på en rist.
Tip: Drys med saltede mandler
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!