DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Salat
- 1 stor majskolbe
- 200 g frisk spinat
- 200 g cherrytomater
- 1 agurk eller 2-3 skoleagurker
- 200 g stegt kylling
- 40 g mandelsplitter
- Syltede rødløg
- 2-3 rødløg
- 3/4 dl. Svansø condimento (hvid balsamico)
- 1 dl. vand
- 2 spsk. Svansø økologisk rørsukker
- 1 tsk. salt
- 1/2 tsk. tørrede chiliflager
Tilberedning
1. Kog majskolben mør i letsaltet vand i 15-20 minutter, og lad den afkøle.
2. Anret spinaten på et fad.
3. Skær majskornene af majskolben i fine flager, og fordel på spinaten.
4. Skær cherrytomater i halve og agurk i skiver, og anret begge dele på spinaten.
5. Skær kylling i tynde skiver og læg det på salaten sammen med mandelsplitterne.
6. Skær rødløg i tynde skiver og kom dem i et rent syltetøjsglas. Kog condimento, vand, rørsukker, salt og chiliflager op i en lille gryde, og hæld den varme lage over rødløgene. Lad rødløgene trække i lagen inden servering, mindst 1 time og gerne længere tid (holdbarhed i køleskab ca. 2 uger).
7. Server salaten med syltede rødløg.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!