DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 20 skiver rugbrød
- EDAMAMEPURÈ:
- 400 g edamamebønner
- 100 g parmesan
-
2 dl Svansø olivenolie
- Havsalt og friskkværnet peber
- Lidt citron eller limesaft
- FYLD:
- 2 salathoveder (krølsalat eller salat frillice/crisp)
-
2 dl Svansø hvidløgsdressing
- 20 skiver tørret skinke
-
2 dl Svansø chunky salsa
- 100 g rucola salat
-
50 g Svansø økologiske græskarkerner
Tilberedning
Skær rugbrødet i 1 cm tykke skiver, og rist brødskiverne i toaster eller på en grillpande, så de får et flot grillmønster og er er let sprøde.
Edamamepuré
Blend edamamebønnerne med olie og parmesan til en lind masse, smag til med salt og peber.
Smør et lag edamamepuré på alle de grillede rugbrødsskiver.
Skyl og del salaten i blade og dæk edamamepurén med salat.
Dryp lidt hvidløgsdressing over salatbladene.
Fordel røget skinke på og smør lidt salsa på skinken.
Skyl rucola salat og fordel på skinken.
Rist og salt græskarkerner og fordel disse på.
Læg et stykke smurt ristet brød over og servér i en sandwichpose.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!