DIN BEDØMMELSE

Hjemmelavet lun rødkål

  • 20-30 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 600-700 g frisk rødkål
  • 1 spsk. kokosolie eller smør
  • 2 spsk. Svansø Balsamico eddike
  • 3 spsk. akaciehonning
  • 1 kanelstang
  • 5 stjerneanis (kan udelades)
  • 100 g frisk tranebær
  • ½ tsk. salt

Tilberedning

1. Snit rødkål fint og varm kokosolie eller smør op i en gryde.

2. Tilsæt rødkålen og lad den simre et par minutter i fedtstoffet ved mellemhøj varme.

3. Tilsæt balsamico, akacie honning, kanel og stjerne anis.

4. Vend det hele godt rundt og lad rødkålen simre 10-15 minutter.

5. Tilsæt friske tranebær, og lad dem varme med ca. 5 minutter.

6. Smag til med salt og evt. lidt ekstra honning, hvis du ønsker en lidt sødere rødkål.

7. Fjern kanelstangen og stjerne anis inden servering.

Tip: Rødkålen kan laves 1-2 dage i forvejen og lunes inden servering. Tilberedningstiden afhænger af, hvor meget bid der skal være i rødkålen. Ønsker du en helt blød kål kan du med fordel tilberede den 5-10 minutter ekstra inden du tilsætter tranebær.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!