DIN BEDØMMELSE

Klatkager af risengrødsrester

  • 20 minutter
  • 6 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 1 æg
  • 350 g risengrødsrester
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1/2 tsk. kanel
  • 1 spsk. Svansø Rørsukker
  • 30 g kartoffelmel
  • Smør til stegning
  • Serveringsforslag:
  • Marmelade, fx appelsin

Tilberedning

1. Del æggehvide og æggeblomme op i hver sin skål.

2. Rør de afkølede risengrødsrester, æggeblomme, kanel, kardemomme, rørsukker og kartoffelmel sammen i en skål til en homogen masse.

3. Pisk æggehviden luftig og stiv i den anden skål og vend den forsigtigt i risblandingen.

4. Steg 6 mellemstore eller 8 mindre klatkager i smør på en varm pande. Steg dem gyldne på begge sider.

5. Server med marmelade – appelsin passer eksempelvis perfekt dertil.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!