DIN BEDØMMELSE

Protein grab’n haps med linser og grønt

  • 60 minutter
  • 10 personer
Rated 4 out of 5
Protein

Ingredienser

Tilberedning

Dej
Rør gæren ud i vandet, tilsæt salt og olie. Rør grahamsmel i og rør til en klisteret dej, tilsæt hvedemel,
til en fast dej. Lad dejen hæve i 30 minutter.

Fyld
Kog linserne som anvist på posen og hæld vandet fra i en sigte.
Pil løg og hvidløg, skær de to slags løg i små tern.

Varm en pande med lidt olie og rist løgene af. Vend linserne op i og rist let af.
Tilsæt chunky salsa og vend godt rundt.

Ælt dejen igennem og rul den ud på et meldrysset bord til en 1 cm tyk firkant på 30 x 20 cm.

Fordel linsefyldet på dejen, læg grillede peberfrugter og grillede auberginer ovenpå og drys med oliven.
Rul til en lang pølse på den lange led. Skær i tykke skiver på 4 cm. Sæt sneglene i smurte muffinsforme
og bag dem i en 180° C varm ovn i 15-20 minutter.

Tip: Kom en skive tørret skinke på de færdigbagte stykker, eller drys dem med parmesan.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!