DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Quinoasalat:
- 8 dl quinoa
- Skal og saft fra 2 citroner, usprøjtede
- 100 g Svansø Tomatpuré
- 0,5 dl Svansø Olivenolie
- Salt og peber
- 500 g Svansø Grillede peberfrugter
- 300 g Kalamata-oliven
- 300 g feta, tern
- Bredbladet persille
- Dressing:
- 250 g græsk yoghurt
- 2 spsk. Svansø Olivenolie
- 2 fed hvidløg, pressede
- Lidt citronsaft, til dressing
- Tilbehør:
- 5 pitabrød
Tilberedning
Quinoasalat
1. Quinoaen skylles og koges i let saltet vand i 15 minutter.
2. Citronsaft og -skal, tomatpuré, olivenolie, salt og peber blandes i den kogte quinoa.
3. Herefter tilsættes de grillede peberfrugter, Kalamata-oliven, feta og bredbladet persille.
4. Til dressingen blandes ingredienserne sammen og smages til.
5. Pitabrødet flækkes og skæres i trekanter. Det lægges herefter på bageplade, pensles med olivenolie og sættes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10 minutter – til de er sprøde.
6. Quinoasalaten serveres med dressing og de sprøde pitabrød.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!