DIN BEDØMMELSE

Fransk bondesalat

  • 10 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 500 g grønne asparges
  • 1 frillice salathovede
  • 2 små rødløg
  • 1 gul peber
  • 250 g San Marzano-tomater
  • 1 glas soltørrede tomater
  • 1 glas grillede artiskokker
  • 1 flaske Svansø Dijon vinaigrette
  • Groft brød

Tilberedning

1. Damp de grønne asparges i 2-3 minutter, og lad dem køle lidt af.

2. Skyl salatbladene, og pluk dem i mindre stykker.

3. Skær rødløg, peberfrugt, tomater og asparges i passende stykker.

4. Dræn soltørrede tomater og artiskokker for olie.

5. Bland forsigtigt salat, rødløg, peberfrugt, tomater, asparges, soltørrede tomater og artiskokker sammen, og fordel det i 4 skåle.

6. Serveres med Dijon vinaigrette og groft brød.

Tip:
Dijonsennep har sine rødder tilbage til 1856, hvor den blev rørt af Jean Naigeon af Dijon.
Vi har rørt den til en smagfuld vinaigrette, som giver et frankofilt pift til dine livretter.
Prøv den som smagsgiver til den franske bondesalat.

Velbekomme!

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!