DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 8 træspyd
- 175 g Svansø Aioli
- 1 spsk. finthakket, rød peber
- 1 spsk. hakket persille
- 2 tsk. citronsaft
- 2 spsk. Svansø Chili pesto
- Havsalt
- Friskkværnet peber
- 16-24 rå tigerrejer
- Svansø Valnøddekerner
- 1⁄2 rødt spidskål og 1⁄2 frillicesalat
- Svansø Condimento Bianco
- Svansø Olivenolie til stegning
Tilberedning
1. Placer træspyddene i en beholder med vand, og lad dem trække i mindst 30 minutter.
2. Bland aioli med rød peber, persille, citronsaft og pesto.
3. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.
4. Befri tigerrejerne for skallen, men lad halevifterne sidde.
5. Mariner tigerrejerne i 1/3 af aioli-blandingen i mindst 30 minutter, og sæt derefter 2-3 tigerrejer på hvert træspyd.
6. Grill rejerne på en grillpande eller på havegrillen.
7. Snit begge salater fint med en kniv eller på et mandolinjern.
8. Knus den røde spidskål med lidt salt, condimento bianco og friskkværnet peber. Lad det ligge og trække indtil servering.
9. Si eddikeblandingen fra, og vend det snittede røde spidskål med frillicesalaten og valnøddekerner.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!