DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 175 g forspirede solsikkekerner
- 1 pomelo “fileterne”
- 1/2 rødt spidskål
- 1 bdt. forårsløg, fint snittet (kun den lyse del)
- Marinade:
- 1/2 grøn, finthakket chili
- Saften fra 2 limefrugter
- 1/2 tsk. honning
- 1/2 dl god tamarisoya
- 1 dl Svansø Olivenolie
- 2 - 3 meget fint hakkede, tørrede abrikoser
- 1/2 bdt. friske koriander, befriet for stilke og groft hakket
Tilberedning
1. Skræl pomeloen og pil den ud i filetter.
2. Befri fileterne for den seje, hvide hinde, der omgiver kødet og bræk det ud i segmenter.
3. Fjern de yderste seje og evt. beskadigede spidskålsblade.
4. Fjern den seje stok og skær bladene i fine strimler.
5. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend den med solsikkekernerne, det snittede kål, pomelosegmenter, de snittede forårsløg og krydr omhyggeligt med salt og peber.
6. Vend koriander i til allersidst.
Tip:
God som forret eller som tilbehør til en hovedret.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!