DIN BEDØMMELSE

Veganske bananmuffins

  • 12 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Forvarm ovnen til 180°C og find dine muffinsforme frem.

2. Bland mel, rørsukker, blå birkes, bagepulver, natron, og salt sammen i en stor skål.

3. I en ny skål blandes plantemælk og citronsaft – lad blandingen trække i et par minutter, til mælken tykner.

4. I en blender kommes bananer, olie, æblemos, vaniljeekstrakt samt blandingen af plantemælk og citronsaft. Blend massen til der ikke er flere bananstykker.

5. Hæld den flydende bananmasse i den store skål med alle de tørre ingredienser. Pisk det godt sammen.

6. Lav nu et hørfrøæg ved at blande dine knuste hørfrø (gøres nemt i en miniblender eller morter) sammen med kogende vand. Lad blandingen trække i et par minutter, til al væsken er optaget.

7. Tilføj dit hørfrøæg til dejen, og rør endnu en gang dejen godt sammen, til der ikke er flere klumper.

8. Hak den mørke chokolade og hasselnødderne, og vend det i dejen med en dejskraber.

9. Hæld dejen i bageformen og bag kagen i ovnen i godt 20 – 30 minutter. Tjek gerne, om dejen slipper med en kniv eller strikkeepind.

10. Lad kagen køle af inden servering.

Velbekomme!

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!