DIN BEDØMMELSE

Pestobagt torsk

  • 40 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 100 g pinjekerner
  • 500 g knoldselleri
  • 5 dl Creme Fraiche
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 700 g benfri torskefilet
  • 1 glas Svansø Grøn pesto
  • 1 spsk. rasp
  • 4 tomater

Tilberedning

1. Rist pinjekernerne let på en pande og lad dem køle lidt af.

2. Rens selleriknolden, riv den groft og bland den med pinjekerner og creme fraiche.

3. Smag til med havsalt og peber, og stil sellerisalaten på køl.

4. Skær torskefileten ud i passende stykker, og placer dem i et ovnfast fad.

5. Rør pestoen sammen med raspen, og fordel blandingen oven på torskestykkerne.

6. Drys med lidt ekstra rasp.

7. Placer tomaterne i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen sammen med torsken i ca. 20 minutter ved 200°C.

8. Server torsk og tomater med den kolde sellerisalat.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!