Det gode og lækre hverdagsmåltid

Aftensmaden er en essentiel del af vores hverdag, men det kan være svært at blive ved med at finde på nye, inspirerende retter, når den travle hverdag ruller afsted.

Vi vil gerne inspirere til det gode måltid. Derfor har vi nedenfor samlet en række gode ideer til lækre, nemme og smagfulde opskrifter til aftensmaden. Her finder du blandt andet inspiration til smagfulde supper, som kan være klar på under 15 minutter – ideelle til de travle efterårsdage. Du finder også inspiration til lækkert tilbehør. Prøv blandt andet denne nemme og virkelig lækre opskrift på knuste kartofler med hvidløg og timian. En sikker vinder ved middagsbordet.

Produkter til din aftensmad

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi fokus på at udvikle smagfulde produkter, som kan skabe gode minder rundt omkring spisebordet.

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter, eller du drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette løsninger til dig. Herunder kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment af smagfulde olier, supper og dressing samt vores lækre specialiteter som pesto, aioli og marinerede hvidløg og meget andet.