DIN BEDØMMELSE

Hummer med aioli

  • 10 minutter
  • To portioner
Rated 4 out of 5
Hummer

Ingredienser

  • 1 dl havsalt
  • 1 spsk. paprika
  • 2 hummere à 600 g
  • 1 frillice salathoved
  • 1 moden mango
  • 1 granatæble
  • 1 bdt. frisk dild
  • 1 citron
  • 2 glas Svansø Økologisk Aioli
  • Groft brød

Tilberedning

1. Fyld en stor gryde op med vand og bring det i kog. Tilsæt havsalt og paprika.

2. Afliv hummerne med et stik med en kniv ned i skallen bag øjnene. Kog hummerne i 12-15 minutter og skyl dem efterfølgende i koldt vand, hvorefter de lægges på køl.

3. Når hummerne er kolde, løsnes kødet fra skallen og anrettes på tallerkener sammen med salat, mango, granatæble, dild og citron.

4. Serveres sammen med groft brød og masser af aioli.

Et glas kølig Chablis vil gøre sig godt til hummeren!

Med respekt og kærlighed for den gode smag har vi rørt vores aioli af ægte mayonnaise blandet med hvidløg, rørsukker og en smule eddike. Den gør sig godt til et væld af danske og udenlandske livretter. Prøv den sammen med friskkogt hummer, og drøm dig hen under sydligere himmelstrøg.

Velbekomme!

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!