DIN BEDØMMELSE

Pestosmør

  • 25 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Pestosmør"

Ingredienser

Tilberedning

1. Tag smørret ud af køleskabet og skær det i 10-12 stykker.

2. Lad det stå i ca. 20 minutter og tilsæt herefter et halvt glas pesto og evt. 50 g friskost.

3. Rør det godt sammen, og fordel herefter blandingen i små smørskåle. Du kan også anvende en sprøjtepose til at lave flot portionssmør.

4. Sæt pestosmørret i køleskabet, og lad det blive hårdt igen.

Serveringstip:
Pestosmør kan med fordel anvendes til grillet eller stegt kød, fjerkræ, fisk og skaldyr. Prøv det også i en bagt kartoffel, eller som smagsgiver til brød, som du serverer sammen med en varm ret.

Med vores brede sortiment af pesto vælger du selv hvilken smagsretning, du ønsker at give pestosmørret.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!