DIN BEDØMMELSE

STEAK SALAT
MED SPIDSKÅL, ÆRTER, MANDLER OG DIJON VINAIGRETTE

  • 40 minuter
  • 4 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

Tag dine bøffer ud en halv time før de skal på risten over bålet. Vend dem med lidt olivenolie og steg dem ca. 2-4 minutter på hver side afhængig af størrelsen. Tag bøfferne af risten og lad dem hvile i ca. 10 min og krydr dem med salt og peber.

Snit spidskålen fint, bælg dine ærter og bland det sammen med de hakkede mandler, tranebær og purløg.

Vend salaten sammen med ca. 1 dl Dijon Vinaigrette eller efter behov.

Skær bøfferne i skiver og kom dem ovenpå salaten.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!