DIN BEDØMMELSE

Fish ‘n’ chips med rodfrugtsfritter og estragonmayo

  • 20
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Fish

Ingredienser

Tilberedning

Rodfrugtsfritter:

1. Forvarm ovn eller airfryer på 220 grader varmluft.

2. Skræl gulerødder, pastinakker og rødbeder og skær dem ud i passende tynde stænger.

3. Vend dem med olivenolie og salt.

4. Placer fritterne i ovnen ca. 40 minutter eller i en airfryer ca. 15 minutter.

Fish ‘n’ chips:

1. Skær fiskene ud i store stykker, krydr med salt og peber og lad det trække.

2. Slå æggene ud i en skål og pisk dem godt sammen med et nip salt.

3. Kom panko raspen i et lav fad eller på en tallerken.

4. Tør fiskene godt af med en køkkenrulle, så æg og panko rasp hænger ved.

5. Vend fiskene i æggemassen og derefter i panko raspen. Pres det lidt sammen så det ikke drysser af.

6. Kom de panerede fisk i ovnen eller airfryer ca. 10-12 minutter ved 220 grader.

Anretning:

1.  Anret rodfrugtsfritterne sammen med fisken og drys det med flagesalt og friskkværnet peber.

2. Kom lidt persille ovenpå og anret sammen med en god omgang Svansø Estragon Mayonnaise.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!