DIN BEDØMMELSE

Kokos konfekt med hvid chokolade og tranebær

  • 50 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 200 g Svansø Kokosmel
  • 2 dl kokosmælk
  • ½ dl kokosolie
  • ½ dl Svansø Rørsukker
  • 150 g hvid chokolade
  • 50 g tørrede tranebær

Tilberedning

1. Kom kokosmel, kokosmælk, kokosolie og rørsukker i en gryde og varm det op under omrøring, indtil kokosmælken er smeltet og massen er helt ensartet.

2. Sæt det til afkøling i køleskabet, og når massen er helt afkølet, trilles små kugler som sættes i fryseren ca. 30 min.

3. Dyp de kolde kokoskugler i smeltet hvid chokolade og pynt med tørrede tranebær.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!