DIN BEDØMMELSE

Pestoboller

  • 20 minutter (12 timers hævetid)
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 600 g hvedemel
  • ½ liter koldt vand
  • 15 g gær
  • 1 tsk. havsalt
  • 1 glas Svansø Grøn pesto

Tilberedning

1. Udblød gæren i det kolde vand.

2. Tilsæt mel, pesto og havsalt og rør blandingen godt sammen med en håndmikser. Dejen skal være meget våd og klæbrig.

3. Fyld dejen i store plastikposer (uden at binde knude på poserne) og stil dem i køleskabet.

4. Når dejen har langtidshævet 12 timer i køleskabet, tages den ud og ovnen tændes på 275°C.

5. Klip 3-4 cm af det ene hjørne på plastikposerne, og igennem hullet klemmes bollerne ud på en bageplade.

6. Bollerne drysses med mel og bages 8 minutter ved 275°C.

7. Herefter skal bollerne bages færdig på 225°C i 15-20 minutter, til de er gyldne.

Pestobollerne nydes sammen med pastasalat.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!