DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- Saltristede nødder
- 100 g Svansø mandler
- Eller
- 100 g valnødder
- Eller
- 100 g hasselnødder
- 1 spsk. Svansø olivenolie
- 1 tsk. salt, gerne flagesalt
- Salat
- 2 rødbeder
- 2 pastinakker eller persillerødder
- 2 gulerødder
- 1-2 spsk. Svansø olivenolie
- 1/2 tsk. friskkværnet sort peber
- 1 tsk. salt
- 1 bakke ruccola
- Frisk timian
Tilberedning
1. Opvarm olivenolien i en pande, og rist nødderne i olien til de har taget lidt farve. Lad dem afkøle og drys med salt.
2. Skær rødbeder og pastinakker i både eller stave, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp med olivenolie, drys med salt og friskkværnet peber, og bag dem i ovnen ca. 40 minutter ved 180°C.
3. Skær gulerødderne i meget tynde skiver og fordel på en bageplade. Dryp lidt olivenolie over og bag dem med i ovnen de sidste 20 minutter af bagetiden.
4. Anret ruccola på et fad og fordel de bagte rodfrugter henover. Drys med ristede nødder og pynt med frisk timian.
Tip: Forvandl salaten til et helt måltid ved at tilføje ristede kikærter og Dijon dressing, og server salaten med groft brød.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!