DIN BEDØMMELSE

Lune bønner med hasselnøddeflager, rosastegt flanksteak og bearnaisesauce

  • 25 min.
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Lune

Ingredienser

Tilberedning

1. Damp bønnerne i letsaltet vand 2-3 minutter.

2. Hak rødløget fint og vend bønnerne med olie, rødløg og salt. Drys hasselnøddeflagerne over.

3. Krydr flanksteak med salt og peber, og læg den i et ildfast fad. Læg cherrytomaterne omkring, og sæt fadet i ovnen ved 180°C i ca. 15 minutter.

4. Skær flanksteak i tynde skiver og anret sammen med tomater og lune bønner.

5. Server med Svansø bearnaisesauce.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!