DIN BEDØMMELSE

Tabouleh

  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Tabouleh"

Ingredienser

Tilberedning

1. Kom couscousgrynene i en stor skål. Hæld olivenolie og det kogende vand over.

2. Rør lidt rundt og lad blandingen trække i 10-15 minutter.

3. Hæld evt. overskydende vand fra.

4. Hak mynte og persille groft, og skær agurk, tomater og løg i små tern.

5. Tilsæt citronsaft og de pressede hvidløgsfed til couscousgrynene, og rør krydderurter og grøntsager sammen med blandingen.

6. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Tip:
Tabouleh kan med fordel serveres som tilbehør til mellemøstlige kødretter, men det passer også fortrinligt til mange kødretter i vores nordiske køkken.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!