DIN BEDØMMELSE

Vegansk müslibar med chokolade og hindbær

  • 1 time og 15 minutter
  • 8 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Kom mandler, solsikkekerner, græskarkerner og dadler i en blender eller minihakker.

2. Blend til du har en grov masse.

3. Kom blandingen i en stor skål og tilføj desuden chiafrø, hørfrø og kokosmel.

4. Smelt peanutputter, kokosolie og sirup i en lille kasserolle eller i mikroovnen.

5. Hæld den flydende blanding i skålen til nødderne, og rør godt rundt så alle nødder og frø er dækket.

6. Kom blandingen i et aflangt fad, alt efter hvad du har til rådighed, og pres nødder og frø godt sammen.

7. Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i mikroovnen, og kom den ovenpå müslibarerne med en ske.

8. Top tilsidst med frysetørrede hindbær, som du eventuelt kan lave til støv i en minihakker.

9. Stil til sidst müslibarerne på køl i en times tid, hvorefter de er klar til servering.

Velbekomme!

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!