Forsød den skønne vintertid med lækre kager

Med vintertiden følger indendørs hygge – og er der noget, som kan skabe hygge inden døre, så er det duften af friskbagte kager direkte fra ovnen.

Hos Svansø elsker vi godt bagværk. Derfor har vi her på siden samlet vores favoritbageopskrifter, så du kan forkæle dine nærmeste med lækkert bagværk. Her kan du finde alt fra en skøn, krydret julekage, til lækre småkager, gode hverdagskager som denne luksusdrømmekage og små mesterværker, der egner sig perfekt som dessert. Lad dig inspirere af vores mange opskrifter herunder.

Lækre produkter til dit bagværk

Skab både store og små mesterværker med vores bagesortiment.

Hos Svansø har vi et bredt sortiment af produkter til bagværk. Her finder du alt fra lækre nødder og kerner, som er velegnet til bagning, til skønne specialiteter, som i den grad kan løfte dine kager til et nyt niveau.

I sortimentet af specialiteter finder du alt fra lækre og farverige, frysetørrede bær til brasilianske brændte figner med karamel, tørrede abrikoser og meget mere. Alt hvad du skal bruge for at skabe smagfulde kager, som du kan forkæle og imponere dine nærmeste med. Se meget mere om vores produkter herunder.